Каква е разликата между изготвянето на цялостен интериорен дизайн и изготвянето на визуализация на мебели за кухня, детска, спалня и т.н.?

Разликата между цялостен интериорен дизайн и отделна визуализация е голяма. При цялостният интериорен дизайн се взимат предвид много фактори, като например архитектурна и стилова насоченост на проекта, оформление и преустройство на помещения във връзка с тяхната функционалност, изграждане или преместване на стени, проектиране на тавани и други. Изготвят се нови схеми на ВИК и ЕЛ. инсталациите, съобразени с проекта. Проектират се мебели, настилки, бои, тапети, осветление, подови покрития и т.н. Едно от най-големите предимства на изготвянето на цялостен интериорен дизайн от нашето дизайнерско студио е, че цялостния проект и последващото обзавеждане се правят на едно място и всичко е премислено и съобразено до най-малкия детайл, с което се избягват не малко проблеми, които възникват, когато дизайна е проектиран от дизайнери а след това изпълнението на мебелите се възлага на подизпълнители.
При изготвянето на отделна визуализация на помещение или мебел се обръща внимание само на конкретното изделие, което се проектира, тоест при изготвянето на визуализация на кухня например, се акцентира върху самата кухня, без да се взима под внимание околното пространство.

2018-09-17T20:45:21+02:00
error: Content is protected !!